Ozan Bilen

Ozan Bilen

Doğum Bilgisi

11 Kasım 1984

Yaş

35


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Sevgili Komşum 19 Ekim 2018
CJ Entertainment Turkey 22.151 291.657
Yola Çıkmak 5 Haziran 2015
TME Films 597 5.817
Şimdiki Zaman 6 Eylül 2013
M3 Film 3.569 31.739
Hile Yolu 26 Nisan 2013
Medyavizyon 2.832 29.949
Labirent 23 Aralık 2011
Tiglon 289.713 2.486.132
Kars Öyküleri 30 Eylül 2011
Tiglon 735 5.640
Girdap 21 Mart 2008
Warner Bros. 48.382 324.431
Kader 17 Kasım 2006
Özen Film 26.464 184.862
Sır Çocukları 20 Aralık 2002
Özen Film 30.038 67.811