Ozan Akbaba

Ozan Akbaba

Doğum Bilgisi

9 Haziran 1982

Yaş

38


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Aman Reis Duymasın 13 Aralık 2019
TME Films 404.996 6.856.248
Abluka 6 Kasım 2015
Bir Film 24.736 239.825
Krallar Kulübü 17 Temmuz 2015
Bir Film 25.914 254.729
Mutlak Adalet 25 Nisan 2014
Özen Film 585 5.011
Ammar: Cin Tarikatı 21 Mart 2014
Tiglon 119.850 1.024.534
Sürgün İnek 28 Şubat 2014
Tiglon 523.450 4.510.131
Yarım Kalan Mucize 20 Aralık 2013
İFP 1.490 15.093
Bir Hikayem Var 3 Mayıs 2013
Medyavizyon 43.151 367.387