Ömer Özgür

Ömer Özgür


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Recep İvedik 6 8 Kasım 2019
CJ Entertainment Turkey 3.986.620 67.716.572
Recep İvedik 5 16 Şubat 2017
CGV Mars D. 7.437.050 85.986.157
Görümce 2 Aralık 2016
CGV Mars D. 1.914.199 22.226.055
Küçük Esnaf 8 Nisan 2016
CGV Mars D. 832.050 9.017.874
Osman Pazarlama 19 Şubat 2016
Warner Bros. Türkiye 1.983.777 22.736.060
Git Başımdan 29 Ekim 2015
Warner Bros. Türkiye 155.413 1.587.782
İnşaat 2 7 Kasım 2014
Cinefilm 42.139 419.385
Recep İvedik 4 21 Şubat 2014
Tiglon Warner Bros. Türkiye 7.369.098 72.103.217
Yahşi Batı 1 Ocak 2010
UIP Türkiye 2.323.061 20.856.555
Komser Şekspir 16 Şubat 2001
Özen Film 1.331.462 2.867.678