Olivia Munn

Olivia Munn


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Predator 14 Eylül 2018
TME Films 153.890 2.188.010
Çılgın Ofis Partisi 9 Aralık 2016
Pinema 15.533 240.903
X-Men: Apocalypse 19 Mayıs 2016
TME Films 546.829 7.172.881
TME Films 59.332 816.945
Bizi Kötüden Koru 29 Ağustos 2014
Warner Bros. 58.912 646.217
Striptiz Kulübü 5 Ekim 2012
Pinema 15.940 204.639
UIP 34.449 392.562
Çılgın Bir Gece 21 Mayıs 2010
Tiglon 78.342 725.621
Iron Man 2 7 Mayıs 2010
UIP 294.602 2.743.085