Oliver Wood

Oliver Wood


Gelecek Filmler

Morbius Aksiyon

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

19 Mart 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Adalet 2 22 Ağustos 2018
Warner Bros. Türkiye 196.047 2.823.633
UIP Türkiye 197.863 2.494.704
Ben-Hur 9 Eylül 2016
UIP Türkiye 254.358 3.315.720
44. Çocuk 8 Mayıs 2015
TME Films 13.024 161.658
Zorlu İkili 2 Ağustos 2013
Chantier 47.979 512.968
Düşmanı Korurken 10 Şubat 2012
UIP Türkiye 86.521 935.540
Yedek Polisler 1 Ekim 2010
Warner Bros. Türkiye 35.772 373.090
Suretler 25 Eylül 2009
UIP Türkiye 177.958 1.773.463
Son Ültimatom 12 Ekim 2007
UIP Türkiye 175.497 1.511.549
Fantastik Dörtlü (2005) 12 Ağustos 2005
Özen Film 147.384 956.986
Medusa Darbesi 1 Ekim 2004
UIP Türkiye 176.088 1.232.277
Warner Bros. Türkiye 164.740 962.128
Çılgın Cuma 26 Mart 2004
UIP Türkiye 15.577 101.844
Bela İş Başında 4 Nisan 2003
Warner Bros. Türkiye 70.523 354.211
Geçmişi Olmayan Adam 20 Eylül 2002
UIP Türkiye 139.963 634.905
U-571 3 Kasım 2000
A&P Filmcilik 33.161 76.710
Dönüşüm 15 Ekim 1999
Özen Film 29.617 44.914
Koca Bebek Joe 7 Mayıs 1999
UIP Türkiye 36.772 46.683
Yüzyüze 21 Kasım 1997
UIP Türkiye 457.480 249.146
Zor Ölüm 2 22 Şubat 1991
Özen Film - -