Oliver Wood

Oliver Wood


Gelecek Filmler

Morbius Aksiyon

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

21 Ocak 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
22.08.2018 2.823.633 TL 196.047
21.10.2016 2.494.704 TL 197.863
09.09.2016 3.315.720 TL 254.358
08.05.2015 161.658 TL 13.024
02.08.2013 512.968 TL 47.979
10.02.2012 935.540 TL 86.521
01.10.2010 373.090 TL 35.772
25.09.2009 1.773.463 TL 177.958
12.10.2007 1.511.549 TL 175.497
12.08.2005 956.986 TL 147.384
01.10.2004 1.232.277 TL 176.088
16.04.2004 962.128 TL 164.740
26.03.2004 101.844 TL 15.577
04.04.2003 354.211 TL 70.523
20.09.2002 634.905 TL 139.963
03.11.2000 76.710 TL 33.161
15.10.1999 44.914 TL 29.617
07.05.1999 46.683 TL 36.772
21.11.1997 249.146 TL 457.480
17.02.1995 - -
01.04.1994 - -
17.07.1992 - -
05.06.1992 - -
22.02.1991 - -