Olcay Oğuz


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
12.04.2019 24.767 TL 1.859
12.10.2018 29.847.365 TL 2.343.218
16.03.2018 2.144.046 TL 177.170
09.12.2016 4.049.649 TL 351.559
18.11.2016 9.083.462 TL 823.083
04.03.2016 3.741.299 TL 332.582
29.01.2016 4.009.258 TL 354.885
27.03.2015 1.202.511 TL 124.903
27.02.2015 614.547 TL 61.548
07.11.2014 419.385 TL 42.139
24.10.2014 12.654.938 TL 1.589.135
15.11.2013 11.467.223 TL 1.215.086
02.11.2012 24.483.088 TL 2.703.241

Diğer Filmleri