Olcay Oğuz


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Çınar 12 Nisan 2019
CGV Mars D. 1.859 24.767
Yol Arkadaşım 2 12 Ekim 2018
CJ Entertainment Turkey 2.343.218 29.847.365
Düğüm Salonu 16 Mart 2018
CGV Mars D. 177.170 2.144.046
Sen Benim HerŞeyimsin 9 Aralık 2016
TME Films 351.559 4.049.649
İkinci Şans 18 Kasım 2016
CGV Mars D. 823.083 9.083.462
Kaçma Birader 4 Mart 2016
CGV Mars D. 332.582 3.741.299
Her Şey Aşktan 29 Ocak 2016
Warner Bros. Türkiye 354.885 4.009.258
Bizim Hikaye 27 Mart 2015
Chantier 124.903 1.202.511
Manda Yuvası 27 Şubat 2015
Cinefilm 61.548 614.547
İnşaat 2 7 Kasım 2014
Cinefilm 42.139 419.385
Birleşen Gönüller 24 Ekim 2014
Chantier 1.589.135 12.654.938
Su ve Ateş 15 Kasım 2013
UIP Türkiye 1.215.086 11.467.223
Evim Sensin 2 Kasım 2012
UIP Türkiye 2.703.241 24.483.088