Nursel Köse

Nursel Köse

Doğum Bilgisi

1 Ocak 1970

Yaş

50


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ölü Yatırım 2 Ağustos 2019
TME Films 9.034 135.041
Eski Köye Yeni Adet 20 Temmuz 2018
CGV Mars D. 182.830 2.121.280
Kaçma Birader 4 Mart 2016
CGV Mars D. 332.582 3.741.299
İçimde Akan Nehir 13 Kasım 2015
MC Film 5.429 45.915
Kuzu 19 Haziran 2015
CGV Mars D. 11.838 116.619
72. Koğuş 4 Mart 2011
Medyavizyon 257.520 2.170.015
7 Avlu 18 Şubat 2011
CineGroup 3.070 21.246
Kebab Connection 6 Mayıs 2005
Warner Bros. Türkiye 34.691 214.659
Yasemin 12 Ocak 1990
Penta Film - -