Numan Acar

Numan Acar


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
24.09.2021 ₺24.289 1.288
05.07.2019 ₺17.351.420 942.651
24.05.2019 ₺5.469.179 330.125
02.02.2018 ₺577.744 44.994
30.12.2016 ₺5.514.128 390.023
25.12.2015 ₺820.526 57.335
10.04.2015 ₺26.103 1.797
27.01.2012 ₺18.248.363 1.983.077
23.12.2011 ₺2.486.132 289.713
07.05.2010 ₺163.000 21.197
08.05.2009 ₺113.031 18.429
07.03.2008 ₺15.113 2.381
22.12.2006 ₺2.404.632 345.817
15.12.2006 ₺424.042 60.080
17.02.2006 ₺4.233.546 649.746