Norman Reedus

Norman Reedus

Doğum Tarihi

6 Ocak 1969

Yaş

55


Gelecek Filmler

The Bikeriders Dram, Suç

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

21 Haziran 2024
Ballerina Aksiyon, Macera

Dağıtımcı

A90 Pictures

Vizyon Tarihi

6 Haziran 2025

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
18.01.2008 ₺1.620.394 183.213
23.08.2002 - -
07.09.2001 ₺39.705 14.527
14.05.1999 ₺301.683 240.639
09.01.1998 ₺36.722 61.754
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.