Noah Taylor

Noah Taylor

Doğum Bilgisi

4 Eylül 1969

Yaş

51


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Gökdelen 13 Temmuz 2018
UIP Türkiye 414.227 5.325.875
Ayı Paddington 2 24 Kasım 2017
CGV Mars D. 96.436 1.208.009
Öteki 20 Haziran 2014
Pinema 1.757 27.771
Yarının Sınırında 6 Haziran 2014
Warner Bros. Türkiye 417.164 4.921.059
Kanunsuzlar (2013) 11 Ocak 2013
Pinema 8.678 112.862
Warner Bros. Türkiye 145.473 1.101.701
Warner Bros. Türkiye 173.457 1.212.124
Suda Yaşam 11 Mart 2005
UIP Türkiye 7.362 58.923
Genç Hitler 7 Mayıs 2004
New Films - -
Warner Bros. Türkiye 195.906 1.061.211
Vanilla Sky 25 Ocak 2002
UIP Türkiye 494.547 1.814.437
Lara Croft: Tomb Raider 21 Eylül 2001
UIP Türkiye 314.321 993.177
Shine 21 Mart 1997
Pinema - -