Nikolaj Coster-Waldau

Nikolaj Coster-Waldau

Doğum Bilgisi

27 Temmuz 1970

Yaş

50


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Mısır Tanrıları 26 Şubat 2016
TME Films 363.259 4.777.896
İkinci Bir Şans 20 Mart 2015
M3 Film 1.287 15.712
Öteki Kadın 2 Mayıs 2014
Tiglon 86.775 1.058.511
M3 Film 3.001 36.480
Oblivion 12 Nisan 2013
UIP Türkiye 390.380 4.190.915
Mama 18 Ocak 2013
UIP Türkiye 121.124 1.224.383
Cennetin Krallığı 6 Mayıs 2005
Özen Film 653.055 4.170.475
Enigma (2002) 18 Ocak 2002
New Films - -