Nick Nolte

Nick Nolte


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kod Adı: Angel 23 Ağustos 2019
CGV Mars D. 62.722 1.200.847
TME Films 4.372 55.851
Hotel Rwanda 23 Eylül 2005
Medyavizyon 16.861 116.722
Hulk 22 Ağustos 2003
UIP Türkiye 148.170 770.226
Altın Kap 14 Eylül 2001
Özen Film 23.513 82.423
Özen Film 58.892 102.906
Tatlı Kaçamaklar 10 Temmuz 1998
Warner Bros. Türkiye 31.365 28.981
Kaybedenler 13 Şubat 1998
Warner Bros. Türkiye 85.444 55.028
Kurtlar Şehri 25 Ekim 1996
UIP Türkiye - -
Bayılırım Belaya 30 Eylül 1994
UIP Türkiye - -
Mavi Nokta 12 Ağustos 1994
UIP Türkiye - -
Lorenzo'nun Yağı 5 Mart 1993
UIP Türkiye - -
Korku Burnu 17 Nisan 1992
UIP Türkiye - -
Dalgaların Prensi 27 Mart 1992
Warner Bros. Türkiye - -
48 Saat 2 11 Ocak 1991
UIP Türkiye - -
Kaybeden Yok 5 Ekim 1990
Film Pop - -