Newton Thomas Sigel

Newton Thomas Sigel


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
02.11.2018 10.676.180 TL 632.461
19.05.2016 7.172.881 TL 546.829
30.01.2015 1.961.355 TL 146.870
23.05.2014 4.110.216 TL 344.979
22.03.2013 1.247.430 TL 101.025
01.02.2013 154.115 TL 11.597
10.02.2012 208.585 TL 22.870
19.08.2011 143.900 TL 15.655
26.03.2010 352.029 TL 36.402
30.01.2009 1.388.817 TL 155.178
21.07.2006 1.830.400 TL 251.596
09.12.2005 464.903 TL 58.267
07.02.2003 - -
03.11.2000 577.962 TL 279.125
21.04.2000 314.217 TL 177.441
09.05.1997 - -
15.12.1995 - -