Newton Thomas Sigel

Newton Thomas Sigel


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bohemian Rhapsody 2 Kasım 2018
TME Films 632.461 10.676.180
X-Men: Apocalypse 19 Mayıs 2016
TME Films 546.829 7.172.881
Yedinci Oğul 30 Ocak 2015
UIP Türkiye 146.870 1.961.355
Tiglon 344.979 4.110.216
Dev Avcısı Jack 22 Mart 2013
Warner Bros. Türkiye 101.025 1.247.430
Çatlak Film 1 Şubat 2013
Pinema 11.597 154.115
Sürücü 10 Şubat 2012
Medyavizyon 22.870 208.585
Suikast (2011) 19 Ağustos 2011
Tiglon 15.655 143.900
Aşka Yolculuk 26 Mart 2010
UIP Türkiye 36.402 352.029
Operasyon Valkyrie 30 Ocak 2009
Tiglon 155.178 1.388.817
Superman Dönüyor 21 Temmuz 2006
Warner Bros. Türkiye 251.596 1.830.400
Çılgın Kardeşler 9 Aralık 2005
Warner Bros. Türkiye 58.267 464.903
A&P Filmcilik - -
X-Men 3 Kasım 2000
Özen Film 279.125 577.962
Üç Kral 21 Nisan 2000
Warner Bros. Türkiye 177.441 314.217
Kan Ve Şarap 9 Mayıs 1997
UIP Türkiye - -