Nathan Larson

Nathan Larson

Doğum Bilgisi

12 Eylül 1970

Yaş

50


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Aşktan Kaçılmaz 29 Mart 2019
Bir Film 11.597 200.258
TME Films 4.372 55.851
Sessiz Ev 21 Haziran 2013
Medyavizyon 22.697 191.288
Oyunun Sonu 18 Kasım 2011
UIP Türkiye 14.410 188.532
Tıkanma 14 Ağustos 2009
Tiglon 8.389 70.611
Kirli Tatlı Şeyler 19 Eylül 2003
A&P Filmcilik - -
Daima Lilya 15 Ağustos 2003
Bir Film 8.667 42.724
Erkekler Ağlamaz 21 Nisan 2000
Özen Film 76.445 154.755