Naomie Harris

Naomie Harris


Gelecek Filmler

Ölmek İçin Zaman Yok Aksiyon, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

2 Nisan 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
13.04.2018 4.533.470 TL 327.476
17.02.2017 831.972 TL 59.856
23.12.2016 973.154 TL 69.727
22.07.2016 169.703 TL 12.463
06.11.2015 8.231.360 TL 614.444
07.08.2015 790.113 TL 64.009
04.04.2014 161.915 TL 14.077
02.11.2012 7.048.125 TL 635.649
08.01.2010 261.553 TL 25.914
11.04.2008 694.657 TL 84.806
25.05.2007 7.400.884 TL 970.114
08.09.2006 1.159.478 TL 142.862
14.07.2006 7.182.112 TL 1.005.052
22.04.2005 431.566 TL 62.222
04.02.2005 88.050 TL 13.745
11.07.2003 378.859 TL 75.329