Naomie Harris

Naomie Harris


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.10.2021 ₺15.348.819 670.294
01.10.2021 ₺6.810.090 241.243
13.04.2018 ₺4.533.470 327.476
17.02.2017 ₺832.652 59.888
23.12.2016 ₺973.154 69.727
22.07.2016 ₺169.703 12.463
06.11.2015 ₺8.231.360 614.444
07.08.2015 ₺790.113 64.009
04.04.2014 ₺161.915 14.077
02.11.2012 ₺7.048.125 635.649
08.01.2010 ₺261.553 25.914
11.04.2008 ₺694.657 84.806
25.05.2007 ₺7.400.884 970.114
08.09.2006 ₺1.159.478 142.862
14.07.2006 ₺7.182.112 1.005.052
22.04.2005 ₺431.566 62.222
04.02.2005 ₺88.050 13.745
11.07.2003 ₺378.859 75.329