Nadir Sarıbacak

Nadir Sarıbacak

Doğum Bilgisi

14 Eylül 1977

Yaş

43


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Sarmaşık 4 Aralık 2015
M3 Film 26.381 267.259
Kış Uykusu 13 Haziran 2014
Pinema 304.782 3.577.811
Yozgat Blues 6 Aralık 2013
M3 Film 23.179 185.770
M3 Film - -
Yük 26 Nisan 2013
M3 Film 1.915 17.573
Gişe Memuru 6 Mayıs 2011
UIP Türkiye 18.267 168.950
Kosmos 16 Nisan 2010
Tiglon 17.025 130.030
Uzak İhtimal 9 Ekim 2009
Tiglon 33.020 243.860
KenDa 649.746 4.233.546