Mychael Danna

Mychael Danna

Doğum Bilgisi

20 Eylül 1958

Yaş

62


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Hadi Gidelim 11 Eylül 2020
UIP Türkiye 10.466 194.173
Addams Ailesi 6 Aralık 2019
UIP Türkiye 132.798 2.615.787
Geçmişin Sırları 25 Ekim 2019
Filmartı 4.488 56.488
Eşitlik Savaşçısı 28 Aralık 2018
Chantier 7.758 132.951
Pervane 9 Mart 2018
Medyavizyon 519 5.912
Gizli Güzellik 23 Aralık 2016
Warner Bros. Türkiye 69.727 973.154
Leylekler 23 Eylül 2016
Warner Bros. Türkiye 250.526 3.018.923
Hatırla 22 Temmuz 2016
M3 Film 5.303 75.989
İyi Bir Dinozor 15 Ocak 2016
UIP Türkiye 718.008 8.898.180
Kayıp Çocuk 2 Ocak 2015
CGV Mars D. 5.274 74.500
Evrim 10 Ekim 2014
Chantier 46.988 516.171
Pi'nin Yaşamı 28 Aralık 2012
Tiglon 431.501 5.320.289
Kazanma Sanatı 9 Aralık 2011
Warner Bros. Türkiye 35.104 428.435
Seni Uzaktan Sevmek 3 Eylül 2010
Warner Bros. Türkiye 102.423 990.230
Büyük Hata 9 Temmuz 2010
UIP Türkiye 33.438 357.884
Dr. Parnassus 2 Nisan 2010
UIP Türkiye 33.792 357.238
Warner Bros. Türkiye 71.076 711.802
Tiglon 53.382 506.118
Yalnız Kalpler 18 Temmuz 2008
35 Milim 14.417 121.572
Medyavizyon 17.047 123.978
Neşeli Dalgalar 3 Ağustos 2007
Warner Bros. Türkiye 92.476 724.257
Cinayet Gecesi 18 Mayıs 2007
35 Milim 83.859 703.552
İhanet 11 Mayıs 2007
UNP 16.400 137.061
Özen Film 20.194 166.600
Gurur Dünyası 8 Aralık 2006
Özen Film 10.935 98.548
Capote 24 Mart 2006
Warner Bros. Türkiye 19.641 172.218
Muson Düğünü 8 Şubat 2002
Chantier - -
Gizemli Yabancı 8 Şubat 2002
Warner Bros. Türkiye 157.950 611.997
Bir Şans Daha 9 Mart 2001
UIP Türkiye 55.182 158.382
Felicia'nın Yolculuğu 4 Ağustos 2000
Medyavizyon 5.356 13.655
Sekiz Milimetre 14 Mayıs 1999
Warner Bros. Türkiye 240.639 301.683
Başka Bir Dünya 28 Ağustos 1998
Umut Sanat 18.477 17.385
Buz Fırtınası 27 Şubat 1998
Umut Sanat 27.298 18.444