Mychael Danna

Mychael Danna

Doğum Tarihi

20 Eylül 1958

Yaş

63


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
12.11.2021 ₺3.756.006 178.730
10.09.2021 ₺141.326 6.038
11.09.2020 ₺216.502 11.747
06.12.2019 ₺2.615.787 132.798
25.10.2019 ₺56.488 4.488
28.12.2018 ₺132.951 7.758
09.03.2018 ₺5.912 519
23.12.2016 ₺973.154 69.727
23.09.2016 ₺3.018.923 250.526
22.07.2016 ₺75.989 5.303
15.01.2016 ₺8.898.180 718.008
02.01.2015 ₺74.500 5.274
10.10.2014 ₺516.171 46.988
28.12.2012 ₺5.320.289 431.501
09.12.2011 ₺428.435 35.104
03.09.2010 ₺990.230 102.423
09.07.2010 ₺357.884 33.438
02.04.2010 ₺357.238 33.792
09.10.2009 ₺711.802 71.076
09.10.2009 ₺506.118 53.382
18.07.2008 ₺121.572 14.417
21.09.2007 ₺123.978 17.047
03.08.2007 ₺724.257 92.476
18.05.2007 ₺703.552 83.859
11.05.2007 ₺137.061 16.400
27.04.2007 ₺166.600 20.194
08.12.2006 ₺98.548 10.935
24.03.2006 ₺172.218 19.641
08.02.2002 - -
08.02.2002 ₺611.997 157.950
09.03.2001 ₺158.382 55.182
04.08.2000 ₺13.655 5.356
14.05.1999 ₺301.683 240.639
28.08.1998 ₺17.385 18.477
27.02.1998 ₺18.444 27.298
05.09.1997 - -