Mustafa Preşeva

Mustafa Preşeva

Doğum Tarihi

11 Ekim 1961

Yaş

60


Gelecek Filmler

Dilberay Biyografi, Dram

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

4 Şubat 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
01.01.2022 ₺29.978.965 1.299.200
22.11.2019 ₺31.744.207 1.880.912
15.03.2019 ₺7.845.651 571.758
18.01.2019 ₺11.018.797 936.601
26.10.2018 ₺84.601.438 6.480.563
27.10.2017 ₺66.055.256 5.589.872
15.01.2016 ₺6.900.208 620.380
13.03.2015 ₺13.067.237 1.683.497
21.03.2014 ₺1.024.534 119.850
14.03.2014 ₺807.354 85.736
15.03.2013 ₺5.372.309 670.925
01.02.2013 ₺12.999.529 1.401.665
04.03.2011 ₺2.170.015 257.520
05.11.2010 ₺31.645.541 3.474.495
20.11.2009 ₺3.163.176 372.294
17.04.2009 ₺914.710 117.082
30.01.2009 ₺648.512 77.717
21.11.2008 ₺11.474.933 1.423.303
10.10.2008 ₺1.233.728 157.877
04.04.2008 ₺283.769 38.212
10.01.2008 ₺6.803.574 964.104
17.02.2006 ₺4.233.546 649.746
23.12.2005 ₺17.180.298 2.618.244
14.01.2005 ₺15.377.292 2.587.824
26.11.2004 ₺179.520 31.749
12.11.2004 ₺25.398.617 4.001.711
20.02.2004 ₺6.319.537 1.064.162
16.11.2001 ₺642.710 230.404
02.02.2001 ₺7.400.006 3.308.120
05.01.2001 ₺284.326 140.470
26.11.1999 ₺126.850 81.281
15.11.1996 - -