Müfit Kayacan

Müfit Kayacan


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bayi Toplantısı 21 Şubat 2020
CJ Entertainment Turkey 1.047.163 18.713.968
Küçük Şeyler 29 Kasım 2019
TME Films 13.995 224.447
Görülmüştür 20 Eylül 2019
Başka Sinema 11.872 156.000
Kız Kardeşler 13 Eylül 2019
UIP Türkiye 32.202 566.692
Aykut Enişte 24 Mayıs 2019
CJ Entertainment Turkey 567.380 7.773.104
Yol Kenarı 25 Mayıs 2018
Kurmaca Film 6.322 49.830
Körfez 1 Aralık 2017
Başka Sinema 5.041 42.391
Albüm 4 Kasım 2016
M3 Film 8.892 70.298
Abluka 6 Kasım 2015
Bir Film 24.736 239.825
Olur İnşallah 5 Haziran 2015
Pinema 43.348 408.724