Monica Bellucci

Monica Bellucci


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
17.06.2022 ₺380.064 9.898
15.10.2021 ₺51.570 2.277
13.08.2021 ₺88.991 4.067
26.05.2017 ₺92.663 7.872
06.11.2015 ₺8.231.360 614.444
18.05.2012 ₺65.654 6.375
19.08.2011 ₺401.198 39.184
16.07.2010 ₺2.780.227 314.188
11.12.2009 ₺117.674 11.534
04.12.2009 ₺130.507 12.441
12.10.2007 ₺453.722 52.052
01.12.2006 ₺378.747 45.626
30.06.2006 ₺151.188 21.834
12.05.2006 ₺231.129 30.422
09.12.2005 ₺464.903 58.267
09.04.2004 ₺3.388.974 610.041
26.12.2003 ₺111.177 17.248
14.11.2003 ₺898.580 155.871
07.11.2003 ₺5.379.487 912.178
10.01.2003 ₺662.892 157.386
29.11.2002 ₺971.140 213.701
19.10.2001 ₺252.923 81.052
04.05.2001 ₺106.219 37.760
16.01.1998 - -