Monica Bellucci

Monica Bellucci


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
26.05.2017 92.663 TL 7.872
06.11.2015 8.231.360 TL 614.444
18.05.2012 65.654 TL 6.375
19.08.2011 401.198 TL 39.184
16.07.2010 2.780.227 TL 314.188
11.12.2009 117.674 TL 11.534
04.12.2009 130.507 TL 12.441
12.10.2007 453.722 TL 52.052
01.12.2006 378.747 TL 45.626
30.06.2006 151.188 TL 21.834
12.05.2006 231.129 TL 30.422
09.12.2005 464.903 TL 58.267
09.04.2004 3.388.974 TL 610.041
26.12.2003 111.177 TL 17.248
14.11.2003 898.580 TL 155.871
07.11.2003 5.379.487 TL 912.178
10.01.2003 662.892 TL 157.386
29.11.2002 971.140 TL 213.701
19.10.2001 252.923 TL 81.052
04.05.2001 106.219 TL 37.760
16.01.1998 - -