Mira Sorvino

Mira Sorvino

Doğum Bilgisi

28 Eylül 1967

Yaş

53


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bir Film 8.666 112.120
Özel Bir Gün 29 Nisan 2016
Pinema 37.305 515.144
Kesişen Yollar 25 Nisan 2008
Chantier 11.299 109.491
Son Kurgu 27 Mayıs 2005
Warner Bros. Türkiye 11.698 83.346
Bir Çılgın Aşık 25 Nisan 2003
Warner Bros. Türkiye 11.348 68.123
Köprüdeki Lulu 5 Mayıs 2000
A Film - -
İlk Görüşte Aşk 23 Nisan 1999
UIP Türkiye 65.131 81.069
Warner Bros. Türkiye 61.754 36.722
Tatlı Yalanlar 11 Temmuz 1997
UIP Türkiye - -
Harika Kızlar 13 Eylül 1996
Warner Bros. Türkiye - -
Sevimli Fahişe 24 Mayıs 1996
Warner Bros. Türkiye - -
Şike 17 Şubat 1995
UIP Türkiye - -