Michael Wincott

Michael Wincott

Doğum Bilgisi

21 Ocak 1958

Yaş

62


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ölü Adam 12 Temmuz 2019
Filmartı 8.529 105.287
Kabuktaki Hayalet 31 Mart 2017
UIP Türkiye 326.026 4.523.049
Hitchcock 29 Mart 2013
Tiglon 14.548 160.362
Kelebek ve Dalgıç 18 Ocak 2008
Bir Film 18.795 153.222
Karanlıktan Önce 24 Haziran 2005
35 Milim 6.878 53.239
Monte Cristo 3 Mayıs 2002
UIP Türkiye 130.644 526.696
Örümceğin Maskesi 10 Ağustos 2001
UIP Türkiye 86.738 268.692
Basquiat 2 Mayıs 1997
Warner Bros. Türkiye - -