Michael Nyqvist

Michael Nyqvist

Doğum Bilgisi

8 Kasım 1960

Yaş

59


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Katil Avcısı 29 Mart 2019
Pinema 18.431 325.648
Kursk 29 Mart 2019
CGV Mars D. 8.622 116.375
John Wick 28 Kasım 2014
Chantier 262.841 3.323.024
Sanal Hayatlar 26 Temmuz 2013
PinemArt 2.741 33.772
Kaçış (2011) 30 Aralık 2011
UIP Türkiye 67.329 670.831
UIP Türkiye 640.819 6.399.174
Tiglon 4.066 41.716
Ateşle Oynayan Kız 17 Aralık 2010
Tiglon 11.290 113.723
Ejderha Dövmeli Kız 17 Eylül 2010
Tiglon 44.658 463.642