Michael Kenneth Williams

Michael Kenneth Williams

Doğum Bilgisi

22 Kasım 1966

Yaş

53


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Assassin's Creed 23 Aralık 2016
TME Films 594.343 7.776.426
Warner Bros. Türkiye 97.990 1.332.310
Kod 999 18 Mart 2016
Chantier 15.604 217.277
Gizli Kusur 8 Mayıs 2015
Warner Bros. Türkiye 2.283 34.158
Arınma Gecesi: Anarşi 18 Temmuz 2014
UIP Türkiye 83.206 887.484
RoboCop 14 Şubat 2014
Warner Bros. Türkiye 134.611 1.496.822
12 Yıllık Esaret 24 Ocak 2014
Tiglon 73.087 983.170
Kızımı Kurtarın 1 Şubat 2008
UIP Türkiye 24.356 222.518