Michael Kahn

Michael Kahn

Doğum Tarihi

8 Aralık 1935

Yaş

85


Gelecek Filmler

Batı Yakasının Hikayesi Dram, Müzikal, Suç

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

10 Aralık 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
30.03.2018 2.977.183 TL 181.482
12.01.2018 1.185.780 TL 68.780
30.06.2016 1.602.525 TL 134.808
27.11.2015 2.605.258 TL 189.719
30.01.2015 1.961.355 TL 146.870
08.02.2013 617.181 TL 49.038
03.02.2012 534.850 TL 46.964
04.11.2011 3.115.640 TL 255.592
21.05.2010 4.933.804 TL 547.200
23.05.2008 2.685.294 TL 331.770
14.03.2008 724.824 TL 90.763
27.01.2006 1.846.426 TL 229.233
01.07.2005 4.380.710 TL 643.009
10.09.2004 1.913.498 TL 282.530
23.04.2004 655.214 TL 113.055
29.08.2003 1.061.211 TL 195.906
31.01.2003 2.990.233 TL 606.286
27.09.2002 2.279.597 TL 537.362
05.10.2001 1.025.176 TL 315.940
11.08.2000 129.964 TL 57.303
05.11.1999 547.502 TL 328.479
11.09.1998 734.230 TL 711.884
27.02.1998 135.496 TL 201.098
19.09.1997 158.555 TL 319.280
25.10.1996 - -
08.09.1995 49.455 TL 377.779
04.03.1994 - -
17.09.1993 - -
27.08.1993 - -
01.05.1992 - -
08.02.1991 - -
02.11.1990 - -
28.09.1990 - -
27.10.1989 - -
04.08.1989 - -