Michael Kahn

Michael Kahn

Doğum Tarihi

8 Aralık 1935

Yaş

85


Gelecek Filmler

West Side Story Dram, Müzikal, Suç

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

10 Aralık 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Seyirci T. Hasılat
30.03.2018 181.482 2.977.183
12.01.2018 68.780 1.185.780
30.06.2016 134.808 1.602.525
27.11.2015 189.719 2.605.258
30.01.2015 146.870 1.961.355
08.02.2013 49.038 617.181
03.02.2012 46.964 534.850
04.11.2011 255.592 3.115.640
21.05.2010 547.200 4.933.804
23.05.2008 331.770 2.685.294
14.03.2008 90.763 724.824
27.01.2006 229.233 1.846.426
01.07.2005 643.009 4.380.710
10.09.2004 282.530 1.913.498
23.04.2004 113.055 655.214
29.08.2003 195.906 1.061.211
31.01.2003 606.286 2.990.233
27.09.2002 537.362 2.279.597
05.10.2001 315.940 1.025.176
11.08.2000 57.303 129.964
05.11.1999 328.479 547.502
11.09.1998 711.884 734.230
27.02.1998 201.098 135.496
19.09.1997 319.280 158.555
25.10.1996 - -
08.09.1995 377.779 49.455
04.03.1994 - -
17.09.1993 - -
27.08.1993 - -
01.05.1992 - -
08.02.1991 - -
02.11.1990 - -
28.09.1990 - -
27.10.1989 - -
04.08.1989 - -