Michael Haneke

Michael Haneke


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Mutlu Son 13 Ekim 2017
Başka Sinema 16.225 181.564
Aşk (Michael Haneke) 28 Aralık 2012
M3 Film 29.453 307.417
Beyaz Bant 30 Nisan 2010
Wega Film 3.941 43.095
Ölümcül Oyunlar 30 Mayıs 2008
Bir Film 34.227 266.069
Saklı 3 Mart 2006
35 Milim 12.427 98.455
Kurdun Günü 24 Ekim 2003
Belge Film - -
Piyanist 30 Kasım 2001
Özen Film 66.330 240.961
Bilinmeyen Kod 24 Kasım 2000
Belge Film 2.987 9.792
Ölümcül Oyunlar 12 Aralık 1997
Umut Sanat - -