Michael Grady

Michael Grady


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Eşitlik Savaşçısı 28 Aralık 2018
Chantier 7.758 132.951
Annie 24 Nisan 2015
Warner Bros. Türkiye 7.802 99.642
Eski Dostlar 3 Mayıs 2013
Pinema 6.794 83.233
Kayıp 27 Temmuz 2012
UIP Türkiye 28.942 301.854
Arkadaştan Öte 23 Eylül 2011
Warner Bros. Türkiye 114.456 1.204.059
Köpek Oteli 13 Mart 2009
UIP Türkiye 64.880 551.480
Edie 20 Temmuz 2007
UNP 15.846 152.030
Böcek (2007) 1 Haziran 2007
Warner Bros. Türkiye 40.545 291.795