Michael Giacchino

Michael Giacchino

Doğum Tarihi

10 Ekim 1967

Yaş

53


Gelecek Filmler

The Batman Aksiyon, Dram, IMAX, Suç

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

4 Mart 2022
Jurassic World: Dominion Aksiyon, Bilim-Kurgu, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

10 Haziran 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
31.01.2020 375.852 TL 15.240
12.10.2018 546.495 TL 36.262
08.06.2018 12.670.942 TL 908.140
19.01.2018 12.423.313 TL 982.347
14.07.2017 9.632.541 TL 769.557
07.07.2017 9.150.038 TL 707.320
14.12.2016 6.467.054 TL 428.274
04.11.2016 11.232.742 TL 827.731
26.08.2016 1.948.405 TL 140.539
10.06.2016 4.244.793 TL 353.699
19.06.2015 5.606.412 TL 489.265
12.06.2015 7.546.482 TL 602.277
22.05.2015 1.949.630 TL 162.651
06.02.2015 2.563.369 TL 197.021
11.07.2014 7.012.474 TL 626.476
07.06.2013 1.554.190 TL 124.250
30.03.2012 89.010 TL 7.942
09.03.2012 1.712.919 TL 151.607
23.12.2011 6.399.174 TL 640.819
19.08.2011 7.039.916 TL 690.709
22.07.2011 167.581 TL 18.786
17.06.2011 1.956.708 TL 218.938
16.10.2009 2.620.813 TL 284.904
08.05.2009 804.608 TL 83.961
20.06.2008 280.672 TL 34.671
24.08.2007 2.650.508 TL 334.154
05.05.2006 2.836.359 TL 382.553
03.02.2006 278.876 TL 30.623
09.09.2005 209.860 TL 29.329
14.01.2005 2.745.206 TL 442.886