Michael Barrett

Michael Barrett

Doğum Bilgisi

28 Mayıs 1970

Yaş

50


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ayı Teddy 2 10 Temmuz 2015
UIP Türkiye 121.556 1.431.440
UIP Türkiye 28.975 334.176
Yılın Savaşı 6 Aralık 2013
Warner Bros. Türkiye 2.797 38.504
Ayı Teddy 21 Eylül 2012
UIP Türkiye 97.516 1.143.356
Gerçek Masallar 6 Şubat 2009
UIP Türkiye 98.834 905.076
Zohan’a Bulaşma 15 Ağustos 2008
Warner Bros. Türkiye 91.127 804.415
Kiss Kiss Bang Bang 25 Kasım 2005
Warner Bros. Türkiye 17.640 151.892
Gol! 7 Ekim 2005
UIP Türkiye 34.416 271.101