Michael Andrews

Michael Andrews

Doğum Bilgisi

17 Kasım 1967

Yaş

52


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Şipşak Aile 12 Nisan 2019
UIP 10.481 202.348
Hayatım Yalan 21 Aralık 2018
Pinema 15.465 257.234
Kötü Komşular 2 13 Mayıs 2016
UIP 33.891 485.132
UIP 12.162 180.933
Çılgın İhtiyar 22 Ocak 2016
Pinema 21.547 361.513
Kaset İşi 5 Eylül 2014
Warner Bros. 99.068 1.192.705
Kötü Komşular 9 Mayıs 2014
UIP 80.354 952.507
Ateşli Aynasızlar 9 Ağustos 2013
Tiglon 33.443 341.140
Zoraki Radikal 24 Mayıs 2013
Duka Film 2.524 28.247
Kötü Öğretmen 9 Eylül 2011
Warner Bros. 85.975 847.321
Nedimeler 2 Eylül 2011
UIP 16.640 180.591
Matrak Adamlar 2 Ekim 2009
UIP 26.385 274.400
Paris, I Love You 30 Mart 2007
Umut Sanat 27.359 252.201
Chantier 7.373 53.632
Karanlık Yolculuk 13 Haziran 2003
Bir Film 35.185 170.070
Gençlik Hayalleri 19 Temmuz 2002
UIP 14.585 54.653