Mia Wasikowska

Mia Wasikowska


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP Türkiye 192.815 2.383.115
Kızıl Tepe 16 Ekim 2015
UIP Türkiye 40.650 555.519
Yıldız Haritası 9 Ocak 2015
M3 Film 8.242 120.720
Öteki 20 Haziran 2014
Pinema 1.757 27.771
M3 Film 6.174 73.130
Lanetli Kan 26 Nisan 2013
Tiglon 40.779 394.770
Kanunsuzlar (2013) 11 Ocak 2013
Pinema 8.678 112.862
Hizmetkar Albert Nobbs 20 Temmuz 2012
Medyavizyon 4.632 60.374
Jane Eyre 9 Aralık 2011
Tiglon 10.203 113.660
Tiglon 17.048 196.915
UIP Türkiye 335.819 3.754.099
Timsah: Nehrin Dişleri 27 Haziran 2008
Medyavizyon 16.543 116.909