Metin Yıldız

Metin Yıldız


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

9 Ekim 2020
Ahmet İki Gözüm Biyografi, Dram

Dağıtımcı

CJ Entertainment Turkey

Vizyon Tarihi

27 Kasım 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
TME Films 11.907 196.242
Benim Adım Osssman 17 Ağustos 2018
CGV Mars D. 43.296 524.932
Eyvah Karım 6 Nisan 2018
Chantier 3.372 34.519
Aşka Geldik 1 Aralık 2017
FFD 1.223 12.281
FFD 9.477 96.507
Şansımı Seveyim 25 Ağustos 2017
UIP Türkiye 504.625 5.833.450
Çılgın Kolej 28 Temmuz 2017
FFD 1.034 10.796
Türk Lokumu 8 Nisan 2016
MC Film 2.372 22.858
Leblebi Tozu 25 Mart 2016
Cinefilm 10.931 106.702
Mucize (2015) 1 Ocak 2015
Pinema 3.737.605 39.418.944