Melvil Poupaud

Melvil Poupaud

Doğum Bilgisi

26 Ocak 1973

Yaş

47


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Subay ve Casus 28 Ağustos 2020
CJ Entertainment Turkey 1.045 19.657
Yüzleşme 2 Ağustos 2019
Başka Sinema 9.286 125.798
Hayatın Kıyısında 20 Kasım 2015
UIP Türkiye 36.685 494.351
Karanlık Cennet 17 Aralık 2010
M3 Film 3.466 30.459
Yuva [2009] 2 Temmuz 2010
Tiglon 4.394 29.917
Aşkın İngilizcesi 5 Eylül 2008
35 Milim 12.809 132.919
Warner Bros. Türkiye 34.671 280.672
Veda Vakti 19 Mayıs 2006
Bir Film 6.922 40.172
Le Boşanma 12 Aralık 2003
Özen Film 15.157 88.327