Melvil Poupaud

Melvil Poupaud

Doğum Bilgisi

26 Ocak 1973

Yaş

47


Gelecek Filmler

Lucky Luke Komedi, Macera, Western

Dağıtımcı

Pinema

Vizyon Tarihi

-

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Yüzleşme 2 Ağustos 2019
Başka Sinema 9.167 124.610
Hayatın Kıyısında 20 Kasım 2015
UIP 36.685 494.351
Karanlık Cennet 17 Aralık 2010
M3 Film 3.466 30.459
Yuva [2009] 2 Temmuz 2010
Tiglon 4.394 29.917
Aşkın İngilizcesi 5 Eylül 2008
35 Milim 12.809 132.919
Warner Bros. 34.671 280.672
Veda Vakti 19 Mayıs 2006
Bir Film 6.922 40.172
Le Boşanma 12 Aralık 2003
Özen Film 15.157 88.327