Melissa Leo

Melissa Leo

Doğum Tarihi

14 Eylül 1960

Yaş

60


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
22.08.2018 2.823.633 TL 196.047
06.01.2017 809.261 TL 56.061
04.03.2016 1.663.827 TL 122.438
08.01.2016 885.782 TL 54.256
26.09.2014 1.319.357 TL 105.538
30.05.2014 73.942 TL 8.252
10.05.2013 791.941 TL 76.958
12.04.2013 4.190.915 TL 390.380
07.12.2012 1.330.846 TL 116.640
30.09.2011 302.041 TL 38.016
11.02.2011 348.907 TL 29.811
05.02.2010 378.715 TL 31.429
29.05.2009 17.342 TL 3.127
26.09.2008 1.734.617 TL 174.649
28.12.2007 321.307 TL 35.465
01.04.2005 1.197.950 TL 184.544
21.05.2004 610.845 TL 95.399