Melissa Leo

Melissa Leo

Doğum Bilgisi

14 Eylül 1960

Yaş

60


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Adalet 2 22 Ağustos 2018
Warner Bros. Türkiye 196.047 2.823.633
Snowden 6 Ocak 2017
Bir Film 56.061 809.261
Kod Adı: Londra 4 Mart 2016
Pinema 122.438 1.663.827
Büyük Açık 8 Ocak 2016
UIP Türkiye 54.256 885.782
Adalet 26 Eylül 2014
Warner Bros. Türkiye 105.538 1.319.357
Asabi Adam 30 Mayıs 2014
Pinema 8.252 73.942
Kod Adı: Olympus 10 Mayıs 2013
Duka Film 76.958 791.941
Oblivion 12 Nisan 2013
UIP Türkiye 390.380 4.190.915
Uçuş 7 Aralık 2012
UIP Türkiye 116.640 1.330.846
Şeytanın İni 30 Eylül 2011
Tiglon 38.016 302.041
Dövüşçü 11 Şubat 2011
Pinema 29.811 348.907
UIP Türkiye 31.429 378.715
Donmuş Irmak 29 Mayıs 2009
Tiglon 3.127 17.342
Orijinal Cinayet(ler) 26 Eylül 2008
35 Milim 174.649 1.734.617
Warner Bros. Türkiye 35.465 321.307
Saklambaç 1 Nisan 2005
Özen Film 184.544 1.197.950
21 Gram 21 Mayıs 2004
UIP Türkiye 95.399 610.845