Melissa Leo

Melissa Leo

Doğum Tarihi

14 Eylül 1960

Yaş

61


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
22.08.2018 ₺2.823.633 196.047
06.01.2017 ₺809.261 56.061
04.03.2016 ₺1.663.827 122.438
08.01.2016 ₺885.782 54.256
26.09.2014 ₺1.319.357 105.538
30.05.2014 ₺73.942 8.252
10.05.2013 ₺791.941 76.958
12.04.2013 ₺4.190.915 390.380
07.12.2012 ₺1.330.846 116.640
30.09.2011 ₺302.041 38.016
11.02.2011 ₺348.907 29.811
05.02.2010 ₺378.715 31.429
29.05.2009 ₺17.342 3.127
26.09.2008 ₺1.734.617 174.649
28.12.2007 ₺321.307 35.465
01.04.2005 ₺1.197.950 184.544
21.05.2004 ₺610.845 95.399