Melanie Laurent

Melanie Laurent

Doğum Bilgisi

21 Şubat 1983

Yaş

37


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

Özen Film

Vizyon Tarihi

9 Ekim 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Sonsuzluk 10 Mart 2017
Filmartı 1.787 17.351
Hayatın Kıyısında 20 Kasım 2015
UIP Türkiye 36.685 494.351
Paramparça 29 Mayıs 2015
Bir Film 2.569 30.687
Düşman 16 Mayıs 2014
Bir Film 6.464 75.147
Sihirbazlar Çetesi 31 Mayıs 2013
Tiglon 185.038 1.898.078
Paris'te Son Konser 17 Eylül 2010
Tiglon 13.577 144.699
Soysuzlar Çetesi 21 Ağustos 2009
UIP Türkiye 289.454 2.895.934
Paris 24 Ekim 2008
Tiglon 6.289 58.915