Melanie Griffith

Melanie Griffith


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Somali Korsanları 15 Aralık 2017
CGV Mars D. 4.188 64.504
Bir Film 2.984 19.092
Lolita 10 Temmuz 1998
Özen Film 146.141 122.780
Çifte Oyun 8 Kasım 1996
Umut Sanat - -
Kurtlar Şehri 25 Ekim 1996
UIP Türkiye - -
Bağlılık Yemini 17 Mayıs 1996
Umut Sanat - -
Yaşamın İçinden 24 Şubat 1995
Umut Sanat - -
Küçük Zampara 3 Şubat 1995
UIP Türkiye - -
İçimizdeki Yabancı 29 Nisan 1994
Standard Film - -
Karanlığın Ötesi 1 Mayıs 1992
Özen Film - -
Pasifik Tepeleri 11 Ekim 1991
Özen Film - -
Şenlik Ateşi 7 Haziran 1991
Warner Bros. Türkiye - -
Vahşi Birşey 10 Ağustos 1990
Standard Film - -