Mehmet Başbaran

Mehmet Başbaran


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

23 Ekim 2020

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

20 Kasım 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
CGV Mars D. 520.826 7.354.469
Güvercin Hırsızları 31 Mayıs 2019
Başka Sinema 2.680 31.551
CGV Mars D. 367.522 4.749.610
4N1K 2 4 Mayıs 2018
CGV Mars D. 267.847 2.826.349
Damat Takımı 20 Ekim 2017
CGV Mars D. 236.700 2.819.178
4N1K 12 Mayıs 2017
CGV Mars D. 463.196 4.979.974
Biz Size Döneriz 31 Mart 2017
Pinema 157.021 997.090
Dağ 2 4 Kasım 2016
CGV Mars D. 3.600.000 40.694.699
Bayram Abi 7 Ekim 2016
CGV Mars D. 37.114 391.005
Alamet-i Kıyamet 20 Mayıs 2016
Pinema 170.242 1.580.111
Yok Artık! 25 Eylül 2015
Bir Film 269.165 3.122.563
Can Tertip 18 Eylül 2015
MC Film 5.415 48.543
MC Film 105.600 1.004.582
Pinema 181.279 1.942.630
Sebahat & Melahat 17 Nisan 2015
Cinefilm 108.110 1.158.352
Warner Bros. 409.407 4.335.884
Stajyer Mafya 12 Eylül 2014
Özen Film 34.768 321.749
Panzehir 9 Mayıs 2014
Warner Bros. 90.448 934.079
Tiglon 120.247 1.114.721
Dağ 16 Kasım 2012
Pinema 305.874 3.008.601