Mehmet Başbaran

Mehmet Başbaran


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

30 Temmuz 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
02.07.2021 847.260 TL 54.164
31.05.2019 7.354.469 TL 520.826
31.05.2019 34.959 TL 2.873
05.04.2019 4.749.610 TL 367.522
04.05.2018 2.826.349 TL 267.847
20.10.2017 2.819.178 TL 236.700
12.05.2017 4.979.974 TL 463.196
31.03.2017 997.090 TL 157.021
04.11.2016 40.694.699 TL 3.600.000
07.10.2016 391.005 TL 37.114
20.05.2016 1.580.111 TL 170.242
25.09.2015 3.122.563 TL 269.165
18.09.2015 48.543 TL 5.415
05.06.2015 1.004.582 TL 105.600
22.05.2015 1.942.630 TL 181.279
17.04.2015 1.158.352 TL 108.110
23.01.2015 4.335.884 TL 409.407
12.09.2014 321.749 TL 34.768
09.05.2014 934.079 TL 90.448
11.10.2013 1.114.721 TL 120.247
16.11.2012 3.008.601 TL 305.874