Mehmet Başbaran

Mehmet Başbaran


Gelecek Filmler

İçimdeki Kahraman Dram, Fantastik

Dağıtımcı

Bir Film

Vizyon Tarihi

27 Mayıs 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
04.02.2022 ₺4.134.342 147.073
24.12.2021 ₺85.422 4.171
12.11.2021 ₺921.843 46.698
29.10.2021 ₺342.788 16.307
30.07.2021 ₺575.837 27.675
02.07.2021 ₺1.000.111 61.207
31.05.2019 ₺7.354.469 520.826
31.05.2019 ₺34.959 2.873
05.04.2019 ₺4.749.610 367.522
04.05.2018 ₺2.826.349 267.847
20.10.2017 ₺2.819.178 236.700
12.05.2017 ₺4.979.974 463.196
31.03.2017 ₺997.090 157.021
04.11.2016 ₺40.694.699 3.600.000
07.10.2016 ₺391.005 37.114
20.05.2016 ₺1.580.111 170.242
25.09.2015 ₺3.122.563 269.165
18.09.2015 ₺48.543 5.415
05.06.2015 ₺1.004.582 105.600
22.05.2015 ₺1.942.630 181.279
17.04.2015 ₺1.158.352 108.110
23.01.2015 ₺4.335.884 409.407
12.09.2014 ₺321.749 34.768
09.05.2014 ₺934.079 90.448
11.10.2013 ₺1.114.721 120.247
16.11.2012 ₺3.008.601 305.874