Meg Ryan

Meg Ryan

Doğum Tarihi

19 Kasım 1961

Yaş

59


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
12.09.2008 ₺680.303 66.520
15.08.2008 ₺505.755 57.030
27.08.2004 ₺19.092 2.984
28.05.2004 ₺118.244 16.512
22.02.2002 ₺723.284 180.738
02.03.2001 ₺717.621 267.444
17.11.2000 ₺59.402 23.928
29.01.1999 ₺797.856 691.805
04.09.1998 ₺543.920 562.204
12.09.1997 - -
27.12.1996 ₺16.794 54.329
02.08.1996 - -
17.11.1995 - -
21.07.1995 - -
02.12.1994 - -
12.11.1993 - -
27.09.1991 - -
29.03.1991 - -
01.06.1990 - -