Max Richter

Max Richter


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Yıldızlara Doğru 20 Eylül 2019
TME Films 208.910 4.057.954
Başka Sinema 13.410 190.242
UIP Türkiye 18.057 331.125
Vahşiler 13 Nisan 2018
TME Films 9.049 120.069
Escobar: Kayıp Cennet 26 Haziran 2015
Bir Film 10.078 114.943
Vecide 25 Temmuz 2014
M3 Film 1.845 17.230
Son Şans 30 Mayıs 2014
M3 Film 620 7.399
Sefer Tası 25 Nisan 2014
M3 Film 5.594 50.743
Savaşın Gölgesinde 16 Ağustos 2013
M3 Film 2.418 17.825
Sanal Hayatlar 26 Temmuz 2013
PinemArt 2.741 33.772
Yeryüzündeki Son Aşk 26 Ağustos 2011
Tiglon 56.912 528.883
Ayrılık 21 Mayıs 2010
Özen Film 19.605 166.939