Mauro Fiore

Mauro Fiore

Doğum Tarihi

15 Kasım 1964

Yaş

56


Gelecek Filmler

Infinite Bilim-Kurgu

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

10 Eylül 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.06.2019 6.020.328 TL 344.951
23.09.2016 1.453.477 TL 111.735
07.08.2015 790.113 TL 64.009
26.09.2014 1.319.357 TL 105.538
27.09.2013 1.780.872 TL 155.391
05.07.2013 218.176 TL 19.577
07.10.2011 1.141.755 TL 122.736
20.08.2010 667.148 TL 84.198
18.12.2009 26.636.521 TL 2.482.991
02.11.2007 604.935 TL 66.207
02.09.2005 1.715.905 TL 247.030
14.11.2003 898.580 TL 155.871
14.12.2001 547.297 TL 149.883
24.08.2001 450.674 TL 151.097
08.06.2001 279.717 TL 122.334
12.01.2001 203.238 TL 82.985