Mauro Fiore

Mauro Fiore

Doğum Bilgisi

15 Kasım 1964

Yaş

55


Gelecek Filmler

Infinite Bilim-Kurgu

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

28 Mayıs 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
X-Men: Dark Phoenix 5 Haziran 2019
TME Films 344.951 6.020.328
Muhteşem Yedili 23 Eylül 2016
Warner Bros. Türkiye 111.735 1.453.477
Son Şans 7 Ağustos 2015
CGV Mars D. 64.009 790.113
Adalet 26 Eylül 2014
Warner Bros. Türkiye 105.538 1.319.357
Büyük Kumar 27 Eylül 2013
Tiglon 155.391 1.780.872
Acil Arama 5 Temmuz 2013
Pinema 19.577 218.176
Çelik Yumruklar 7 Ekim 2011
UIP Türkiye 122.736 1.141.755
A-Takımı 20 Ağustos 2010
Tiglon 84.198 667.148
Avatar 18 Aralık 2009
Tiglon 2.482.991 26.636.521
Krallık 2 Kasım 2007
UIP Türkiye 66.207 604.935
Ada 2 Eylül 2005
Warner Bros. Türkiye 247.030 1.715.905
Güneşin Gözyaşları 14 Kasım 2003
Warner Bros. Türkiye 155.871 898.580
İlk Gün 14 Aralık 2001
Warner Bros. Türkiye 149.883 547.297
Yarışçı 24 Ağustos 2001
Warner Bros. Türkiye 151.097 450.674
Kayıp Ruhlar 8 Haziran 2001
Warner Bros. Türkiye 122.334 279.717
Yüzleşme 12 Ocak 2001
Warner Bros. Türkiye 82.985 203.238