Matthew Margeson

Matthew Margeson


Gelecek Filmler

The King's Man: Başlangıç Aksiyon, Komedi, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

12 Şubat 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Rocketman 14 Haziran 2019
UIP Türkiye 21.899 360.588
UIP Türkiye 118.995 1.489.687
TME Films 241.373 3.367.586
Halka 3 3 Şubat 2017
UIP Türkiye 243.393 2.986.412
TME Films 226.905 3.032.102
Kartal Eddie 1 Nisan 2016
TME Films 6.721 92.460
TME Films 174.459 2.257.694
Göster Gününü 2 16 Ağustos 2013
UIP Türkiye 16.327 178.656
Yukarıdaki Tehlike 12 Kasım 2010
UIP Türkiye 84.860 906.333