Matthew Libatique

Matthew Libatique

Doğum Tarihi

19 Temmuz 1968

Yaş

53


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
07.02.2020 ₺6.116.083 319.721
19.10.2018 ₺1.116.385 63.286
05.10.2018 ₺13.400.506 890.596
29.09.2017 ₺1.129.008 80.138
28.04.2017 ₺740.258 50.538
30.09.2016 ₺86.051 5.558
27.05.2016 ₺1.107.331 83.906
03.04.2014 ₺13.663.068 1.178.671
02.11.2012 ₺154.397 15.493
16.09.2011 ₺867.262 93.571
25.02.2011 ₺2.251.571 197.018
07.05.2010 ₺2.743.085 294.602
02.05.2008 ₺2.087.956 261.693
11.05.2007 ₺35.258 5.551
02.03.2007 ₺2.009.876 253.761
28.04.2006 ₺1.010.043 125.085
30.01.2004 ₺1.625.065 273.268
13.06.2003 ₺506.124 94.552
28.04.2000 ₺29.417 14.988

Diğer Filmleri