Matthew Libatique

Matthew Libatique

Doğum Tarihi

19 Temmuz 1968

Yaş

52


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
07.02.2020 6.116.083 TL 319.721
19.10.2018 1.116.385 TL 63.286
05.10.2018 13.400.506 TL 890.596
29.09.2017 1.129.008 TL 80.138
28.04.2017 740.258 TL 50.538
30.09.2016 86.051 TL 5.558
27.05.2016 1.107.331 TL 83.906
03.04.2014 13.663.068 TL 1.178.671
02.11.2012 154.397 TL 15.493
16.09.2011 867.262 TL 93.571
25.02.2011 2.251.571 TL 197.018
07.05.2010 2.743.085 TL 294.602
02.05.2008 2.087.956 TL 261.693
11.05.2007 35.258 TL 5.551
02.03.2007 2.009.876 TL 253.761
28.04.2006 1.010.043 TL 125.085
30.01.2004 1.625.065 TL 273.268
13.06.2003 506.124 TL 94.552
28.04.2000 29.417 TL 14.988

Diğer Filmleri