Maryse Alberti

Maryse Alberti

Doğum Bilgisi

10 Mart 1954

Yaş

66


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Gizli Güzellik 23 Aralık 2016
Warner Bros. Türkiye 69.727 973.154
Warner Bros. Türkiye 36.029 471.175
Aşka Özgürlük 4 Aralık 2015
Bir Film 2.581 33.724
Ziyaret 11 Eylül 2015
UIP Türkiye 48.243 586.662
Şantaj 8 Ekim 2010
UIP Türkiye 99.383 1.072.374
Şampiyon 20 Mart 2009
Tiglon 15.706 132.267
Kaset 7 Şubat 2003
Bir Film 7.226 37.374
Herkes Onu İster 25 Mayıs 2001
UIP Türkiye 37.043 94.476
Velvet Goldmine 9 Nisan 1999
Pera Film 21.542 27.313