Martin Walsh

Martin Walsh

Doğum Tarihi

8 Kasım 1955

Yaş

65


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
17.11.2017 10.715.292 TL 730.815
02.06.2017 6.181.169 TL 472.966
01.04.2016 92.460 TL 6.721
13.03.2015 3.281.979 TL 269.272
24.01.2014 1.422.883 TL 121.793
30.03.2012 4.302.146 TL 384.188
21.05.2010 4.933.804 TL 547.200
02.04.2010 4.811.400 TL 476.597
23.01.2009 1.456.059 TL 168.687
08.06.2007 292.936 TL 40.473
31.03.2006 892.125 TL 123.495
07.03.2003 1.241.542 TL 207.534
10.05.2002 - -
26.10.2001 1.279.763 TL 348.954
30.04.1999 50.551 TL 34.892
05.02.1999 74.524 TL 61.385
25.07.1997 - -
04.01.1991 - -