Mark Mothersbaugh

Mark Mothersbaugh

Doğum Bilgisi

18 Mayıs 1950

Yaş

70


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Lego Filmi 2 8 Şubat 2019
Warner Bros. Türkiye 279.562 4.555.237
Warner Bros. Türkiye 571.708 7.067.496
Thor: Ragnarok 27 Ekim 2017
UIP Türkiye 795.596 11.437.088
Lego Ninjago Filmi 29 Eylül 2017
Warner Bros. Türkiye 94.618 1.300.754
TME Films 389.959 4.727.532
Otel Transilvanya 2 23 Ekim 2015
Warner Bros. Türkiye 483.417 6.312.568
Tatil Zamanı 14 Ağustos 2015
Warner Bros. Türkiye 25.434 318.929
Liseli Polisler 2 8 Ağustos 2014
Warner Bros. Türkiye 44.211 514.336
Lego Filmi 7 Şubat 2014
Warner Bros. Türkiye 143.017 1.853.238
Köfte Yağmuru 2 24 Ocak 2014
Warner Bros. Türkiye 341.251 3.974.027
Last Vegas 1 Kasım 2013
Pinema 80.986 1.193.906
Otel Transilvanya 23 Kasım 2012
Warner Bros. Türkiye 189.640 2.302.340
Liseli Polisler 8 Haziran 2012
Warner Bros. Türkiye 21.108 203.667
Dikkat Bebek Var 18 Mayıs 2012
Pinema 108.676 1.155.203
Koruyucu 11 Mayıs 2012
UIP Türkiye 149.049 1.439.625
Tiglon 472.304 4.137.513
Köfte Yağmuru 20 Kasım 2009
Warner Bros. Türkiye 88.207 1.048.870
Ana Kuzusu 11 Nisan 2008
Chantier 10.820 94.724
Arapsaçı (2006) 1 Eylül 2006
Özen Film 5.390 35.404
Herbie: Tam Gaz 28 Ekim 2005
UIP Türkiye 91.158 626.387
Suda Yaşam 11 Mart 2005
UIP Türkiye 7.362 58.923
Onüç 2 Ocak 2004
Özen Film 13.225 73.100
Tenenbaum Ailesi 22 Mart 2002
UIP Türkiye 54.313 262.180
Çılgın Liseliler 13 Ağustos 1999
UIP Türkiye 13.068 22.247
Küçük Melekler 2 Nisan 1999
UIP Türkiye 77.036 98.408