Mark Isham

Mark Isham

Doğum Tarihi

7 Eylül 1951

Yaş

69


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.11.2020 212.298 TL 10.110
25.08.2017 121.080 TL 9.123
28.10.2016 854.508 TL 61.158
26.08.2016 12.372.556 TL 1.123.237
29.05.2015 424.638 TL 38.647
19.04.2013 365.021 TL 37.899
19.08.2011 143.900 TL 15.655
16.04.2010 269.283 TL 30.684
23.10.2009 144.011 TL 11.935
30.01.2009 327.954 TL 33.354
12.09.2008 680.303 TL 66.520
25.04.2008 109.491 TL 11.299
28.03.2008 394.445 TL 43.987
29.02.2008 796.182 TL 101.362
09.11.2007 644.908 TL 62.169
27.04.2007 1.340.848 TL 163.430
09.02.2007 226.478 TL 24.562
21.04.2006 296.037 TL 38.457
02.12.2005 466.217 TL 51.608
24.06.2005 748.582 TL 95.825
21.05.2004 280.105 TL 44.068
27.02.2004 47.508 TL 6.097
17.01.2003 - -
21.06.2002 98.407 TL 24.857
31.05.2002 171.782 TL 44.028
03.05.2002 255.231 TL 65.552
04.01.2002 - -
30.11.2001 903.290 TL 253.468
04.05.2001 146.493 TL 55.175
09.03.2001 231.606 TL 93.898
13.10.2000 35.349 TL 35.604
07.01.2000 41.781 TL 18.994
07.01.2000 102.906 TL 58.892
23.04.1999 81.069 TL 65.131
12.02.1999 259.895 TL 247.424
22.01.1999 7.577 TL 5.926
10.07.1998 28.981 TL 31.365
24.04.1998 74.117 TL 91.878
08.09.1995 - -
25.08.1995 - -
11.08.1995 - -
17.03.1995 - -
17.02.1995 - -
09.12.1994 - -
09.09.1994 - -
11.03.1994 - -
25.02.1994 - -
26.11.1993 - -
08.10.1993 - -
21.05.1993 - -
29.05.1992 - -
31.01.1992 - -
27.12.1991 - -
13.12.1991 - -