Mark Isham

Mark Isham

Doğum Bilgisi

7 Eylül 1951

Yaş

68


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Sadakat Yolunda 25 Ağustos 2017
CGV Mars D. 9.123 121.080
Hesaplaşma 28 Ekim 2016
Warner Bros. 61.158 854.508
Suikast 26 Ağustos 2016
CGV Mars D. 1.123.237 12.372.556
Seninle Bir Ömür 29 Mayıs 2015
TME Films 38.647 424.638
Suç Ortağı 19 Nisan 2013
Duka Film 37.899 365.021
Suikast (2011) 19 Ağustos 2011
Tiglon 15.655 143.900
Salgın 16 Nisan 2010
Pinema 30.684 269.283
Fame 23 Ekim 2009
Pinema 11.935 144.011
Zafer ve Gurur 30 Ocak 2009
Warner Bros. 33.354 327.954
Kadınlar 12 Eylül 2008
Chantier 66.520 680.303
Kesişen Yollar 25 Nisan 2008
Chantier 11.299 109.491
Tanrının Vadisinde 28 Mart 2008
UIP 43.987 394.445
Öldüren Sis 29 Şubat 2008
UIP 101.362 796.182
Arslanı Kuzulara 9 Kasım 2007
Özen Film 62.169 644.908
Next 27 Nisan 2007
Chantier 163.430 1.340.848
Cehennem Çiçeği 9 Şubat 2007
Özen Film 24.562 226.478
Kutup Macerası 21 Nisan 2006
UIP 38.457 296.037
Yerinde Olsam 2 Aralık 2005
Özen Film 51.608 466.217
Çarpışma 24 Haziran 2005
Warner Bros. 95.825 748.582
Girdap 21 Mayıs 2004
Warner Bros. 44.068 280.105
Vegas'ta Son Şans 27 Şubat 2004
Warner Bros. 6.097 47.508
Ay Işığında 17 Ocak 2003
A&P Filmcilik - -
İki Yüzlü 21 Haziran 2002
UIP 24.857 98.407
Yeni Bir Yaşam 31 Mayıs 2002
Warner Bros. 44.028 171.782
Majestik 3 Mayıs 2002
Warner Bros. 65.552 255.231
Sonuna Kadar 4 Ocak 2002
A&P Filmcilik - -
Sakın Konuşma 30 Kasım 2001
Özen Film 253.468 903.290
Bizim Dansımız 4 Mayıs 2001
UIP 55.175 146.493
Onurlu Bir Adam 9 Mart 2001
Özen Film 93.898 231.606
Vur Emri 13 Ekim 2000
A&P Filmcilik 35.604 35.349
Ekim Düşü 7 Ocak 2000
UIP 18.994 41.781
Özen Film 58.892 102.906
İlk Görüşte Aşk 23 Nisan 1999
UIP 65.131 81.069
Bıçağın İki Yüzü 12 Şubat 1999
Warner Bros. 247.424 259.895
Kaybetme Zamanı 22 Ocak 1999
Pinema 5.926 7.577
Tatlı Kaçamaklar 10 Temmuz 1998
Warner Bros. 31.365 28.981
Kızları Öp 24 Nisan 1998
UIP 91.878 74.117