Marc Shaiman

Marc Shaiman

Doğum Tarihi

22 Ekim 1959

Yaş

61


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
28.12.2018 723.330 TL 45.766
01.02.2008 1.271.675 TL 135.742
18.01.2008 205.623 TL 20.356
13.01.2006 1.185.879 TL 139.650
26.09.2003 377.412 TL 63.630
29.06.2001 253.798 TL 94.070
09.02.2001 546.079 TL 212.444
30.06.2000 774.741 TL 379.790
09.04.1999 300.331 TL 278.246
25.09.1998 112.220 TL 103.851
19.12.1997 93.758 TL 190.268
06.06.1997 - -
14.03.1997 - -
10.01.1997 - -
15.09.1995 - -
05.05.1995 - -
21.10.1994 - -
14.01.1994 - -
12.11.1993 - -
13.08.1993 - -
18.12.1992 - -
24.01.1992 - -
25.10.1991 - -
19.07.1991 - -

Diğer Filmleri