Marc Shaiman

Marc Shaiman

Doğum Bilgisi

22 Ekim 1959

Yaş

60


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP Türkiye 45.766 723.330
Şimdi ya da Asla 1 Şubat 2008
Warner Bros. Türkiye 135.742 1.271.675
Hairspray 18 Ocak 2008
Medyavizyon 20.356 205.623
Gerçek Dedikodu 13 Ocak 2006
Warner Bros. Türkiye 139.650 1.185.879
Aşka Veda 26 Eylül 2003
Özen Film 63.630 377.412
Onunla Bir Gece 29 Haziran 2001
Warner Bros. Türkiye 94.070 253.798
İçimdeki Çocuk 9 Şubat 2001
UIP Türkiye 212.444 546.079
İkimizin Hikayesi 30 Haziran 2000
Warner Bros. Türkiye 379.790 774.741
Patch Adams 9 Nisan 1999
UIP Türkiye 278.246 300.331
Vücut Dili 25 Eylül 1998
Özen Film 103.851 112.220
Orman Kaçkını 19 Aralık 1997
UIP Türkiye 190.268 93.758
Özen Film - -
İlk Eşler Kulübü 14 Mart 1997
UIP Türkiye - -
Hayal Arkadaşım 10 Ocak 1997
Warner Bros. Türkiye - -