Maggie Smith

Maggie Smith

Doğum Tarihi

28 Aralık 1934

Yaş

87


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
24.04.2015 ₺87.653 6.176
27.04.2012 ₺138.276 12.288
13.07.2011 ₺7.925.707 798.414
17.11.2010 ₺7.557.967 798.432
11.06.2010 ₺330.823 34.646
15.07.2009 ₺5.052.407 640.098
07.09.2007 ₺239.035 27.480
10.08.2007 ₺5.148.927 687.224
18.11.2005 ₺5.061.475 764.958
04.06.2004 ₺3.511.889 625.043
29.11.2002 ₺4.726.584 1.111.378
25.10.2002 ₺248.553 52.708
01.02.2002 ₺3.896.477 1.173.068
28.08.1998 ₺11.230 11.338
14.03.1997 - -
31.01.1997 - -
20.01.1995 - -
13.08.1993 - -
01.05.1992 - -

Diğer Filmleri