Maggie Grace

Maggie Grace

Doğum Bilgisi

21 Eylül 1983

Yaş

36


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kasırgada Vurgun 1 Haziran 2018
TME Films 68.525 913.360
Aşkın Seçimi 12 Şubat 2016
CGV Mars D. 5.098 76.449
Aşk Vizesi 22 Mayıs 2015
Pinema 8.374 101.048
Takip 3 9 Ocak 2015
TME Films 91.814 1.167.089
Tiglon 1.417.752 13.101.986
Takip: İstanbul 5 Ekim 2012
Tiglon 118.902 1.288.082
İsyan 20 Temmuz 2012
UIP 35.176 348.795
Tiglon 1.379.487 12.209.108
The Experiment 31 Aralık 2010
Medyavizyon 10.873 100.354
Gece ve Gündüz 9 Temmuz 2010
Tiglon 250.480 2.274.639
96 Saat 9 Mayıs 2008
UIP 34.204 258.720
35 Milim 16.088 131.327
Sis 20 Ocak 2006
Warner Bros. 169.926 1.173.568