Maggie Grace

Maggie Grace

Doğum Tarihi

21 Eylül 1983

Yaş

38


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
01.06.2018 ₺913.360 68.525
12.02.2016 ₺76.449 5.098
22.05.2015 ₺101.048 8.374
09.01.2015 ₺1.167.089 91.814
16.11.2012 ₺13.101.986 1.417.752
05.10.2012 ₺1.288.082 118.902
20.07.2012 ₺348.795 35.176
18.11.2011 ₺12.209.108 1.379.487
31.12.2010 ₺100.354 10.873
09.07.2010 ₺2.274.639 250.480
09.05.2008 ₺258.720 34.204
19.10.2007 ₺131.327 16.088
20.01.2006 ₺1.173.568 169.926

Diğer Filmleri