Lorne Balfe

Lorne Balfe

Doğum Tarihi

23 Şubat 1976

Yaş

45


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
09.07.2021 6.086.335 TL 249.783
24.01.2020 2.666.420 TL 124.875
27.07.2018 9.491.900 TL 645.061
01.06.2018 913.360 TL 68.525
30.03.2018 185.518 TL 13.724
23.03.2018 3.220.846 TL 230.319
23.02.2018 54.229 TL 5.071
20.10.2017 2.608.888 TL 176.092
28.07.2017 80.852 TL 5.062
10.02.2017 1.488.616 TL 105.976
26.06.2015 5.802.966 TL 481.477
27.03.2015 2.513.161 TL 202.333
28.11.2014 5.747.686 TL 586.325
10.01.2014 75.769 TL 7.186
26.07.2013 578.379 TL 55.906
14.01.2011 1.388.570 TL 124.717