Lorne Balfe

Lorne Balfe

Doğum Tarihi

23 Şubat 1976

Yaş

48


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
07.06.2024 ₺6.019.792 33.851
02.02.2024 ₺4.793.143 26.462
25.08.2023 ₺4.706.632 41.633
14.07.2023 ₺32.576.254 295.068
07.04.2023 ₺5.641.114 65.235
21.10.2022 ₺30.276.257 527.329
09.07.2021 ₺8.723.859 363.589
24.01.2020 ₺2.666.420 124.875
27.07.2018 ₺9.491.900 645.061
01.06.2018 ₺913.360 68.525
30.03.2018 ₺185.518 13.724
23.03.2018 ₺3.220.846 230.319
23.02.2018 ₺54.229 5.071
20.10.2017 ₺2.608.888 176.092
28.07.2017 ₺80.852 5.062
10.02.2017 ₺1.488.616 105.976
26.06.2015 ₺5.802.966 481.477
27.03.2015 ₺2.513.161 202.333
28.11.2014 ₺5.747.686 586.325
10.01.2014 ₺75.769 7.186
26.07.2013 ₺578.379 55.906
14.01.2011 ₺1.388.570 124.717
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.